Bli frivillig på Mersmak 2018!

Vil du være med i teamet?

Vi trenger deg for å hjelpe oss å arrangere Mersmakfestivalen 2018. 
Festivalen holdes 24. og 25. august for 11.gang.

Har du lyst til å være Mersmaks ansikt utad? Vi trenger frivillige til diverse poster. Det viktigste er at vi blir en gjeng som kan stille oss bak festivalens verdier – glad, positiv og engasjerende.

 

Som frivillig på Mersmak får du muligheten til å være med i en sammenspleiset gjeng og du blir kjent med nye mennesker i et hektisk miljø der alle samarbeider og hjelper hverandre.  Dette er en mulighet til å få noe ekstra på CV-en din.

 

Vi har forskjellige oppgaver som blant annet rigging, sjåfør, ryddehjelp, billettsalg, stå i bar og diverse.

Som frivillig vil du få mat og drikke når du er på jobb, samt en mersmak t-skjorte. Alle frivillige får også en goodie-bag sammen med CV i etterkant av festivalen.

Det vil også bli en stor fest i etterkant av festivalen for alle frivillige. Frivilligjobben innebærer et par plikter. Minstekravet er å jobbe en hel dag under festivalen. Du må møte til avtalt tid, og være i form til å jobbe.

Vil du være Mersmaks ansikt utad? Registrer deg her.

 

Scroll nedover for å se mer om hva vi trenger hjelp til på de ulike områdene våre.

 

Riggehjelp: Her trenger vi hjelp til å bla rigge opp og ned på festivalområdet. Her kreves det at du er fysisk sterk. Oppgaver her vil være blant annet å sette ut bord, stoler, gjerder, pynting og skilting.

Barnas torg: Vi ser etter personer som kan hjelpe til og holde det ryddig på område samt noen som kan være hjelpere på diverse barnekurs/aktiviteter. Billettsalg og infotelt ligger på barnas torg så her trenger vi også noen som kan tenke seg å stå i teltet for billettsalg samt informasjon for festivalen. Det trengs også noen som ønsker å være med å dekorere området og å rydde i etterkant av festivalen. Flere små arbeidsoppgaver kan forekomme.

Hamburgskuret: Her trenger vi personer som kan selge drikkevarer. Passer godt for de som ønsker å jobbe i bar. Innebærer også litt rydding. Alle som jobber her må være over 18 år.

Mat fra hele verden: Her er det stort sett behov for rydding og hjelpe til med diverse oppgaver.

Restaurant og øltorg: Vi ser etter personer som kan være ansvarlig for å holde området ryddig og pent.

Annet: Det vil stadig dukke opp forskjellige oppgaver som kan være aktuelle. Blant annet vil det være behov for noen som kan stå i noen av teltene for salg av mat. Sjåfør under festivalen er også nødvendig da området er stort og det dukker opp noe som skal kjøres fra A til B.