Peer på Pub

Opplev sommerens store Ibsen-happening i Skien under Mersmak

Torsdag 29.august kl 20:00
Fredag  30.august kl 20:00
Lørdag  31.august kl 20:00

«Lerkefugl Produksjoner har lagt seg i selen for å gjøre Peer Gynt forståelig, tilgjengelig og morsomt for alle. Målet vårt har hele veien vært å lage en versjon av Peer Gynt som de som har null Ibseninteresse også kan digge. Parallelt med dette er vi selvsagt selv Ibsenelskere og koser oss derfor med å legge inn alle kjente og ukjente detaljer. Vi lover at du går ut av puben et par timer senere, etter å ha lytta, ledd, nytt og reflektert, og kjenner din Peer Gynt!


Med Peer På Pub har vi forsøkt å gjengi hele Ibsens Peer Gynt på en effektiv, morsom, underholdene, avslappa måte – med fantastisk musikk (både Griegs klassikere, The Doors, Prince, og nye komposisjoner).

I vår Peer På Pub får du en vakker og eksistensiell opplevelse – med god drikke i glasset og gode venner ved din side. Etterpå kan dere diskutere om dere kjenner dere igjen i Peer Gynt-sitatet: «Blod er aldri så tynt, man kjenner seg alltid i slekt med Peer Gynt».

Vi har skapt en Peer Gynt som alle kan like. I Parkbiografens avslappa setting får du deilig musikk, fantastiske skuespillere, Ibsens geniale tekst i oppdatert utgave, alt sammen mens du sitter ved pubbordet med noe godt i glasset. Ta med deg en god venn du kan diskutere livet ditt med etterpå.»

– Regissør Ida Høy