Om Festivalen

Velkommen til Mersmak 2019 // 30.- 31. august

Velkommen til Mersmak 2019!

30.- 31 august fylles Skien sentrum opp av mer enn 120 utstillere. Mangfoldet er stort og du får en unik mulighet til å teste sansene. Festivalen åpner med en fargerik parade på fredag og fortsetter med et variert program med blant annet konserter, tårntur, sykkeltur, dans og matkurs.

 

Mersmakbånd

Helt nytt i år er Mersmakbåndet. Festivalen er gratis, men kjøper du båndet får du mange gode tilbud i hele byen under festivaluka 26.-31. aug.

 

Mer info kommer. 

Områdene

Gatene i sentrum blir full av boder, og vi har flere områder du bør besøke.

Vil du på konsert, nyte mat på bryggekanten og bare slappe av? I Hamburgskuret er det festivalscene, konserter og servering. Mersmakbaren er åpen fra 12.00 til 24.00, og det blir kveldskonsert begge dager. På lørdag serveres den tradisjonsrike Mersmakfrokosten her.

Handelstorget er Barnas torg. Ta med poden på konsert, danseforestilling, ponniridning og mange morsomme kurs!

Økotorget er det flere utstillere enn tidligere. Besøk Rådhusgata som fylles opp av dyktige leverandører, gode produkter og kurs. Rundt hjørnet ligger Bondens torg. De fleste utstillerne her er fra Telemark og representerer det ypperste av råvarer fra vårt fylke. Kjærlighet og stolthet over gode råvarer er fellesnevner her.

På Rådhusplassen finner du festivalens Restaurant-torg med god mat og smakfull drikke fra ulike restauranter. Slå deg ned og nyt!

På Langbrygga ligger Utmarka vår. Ta en pause i lavvoen eller foran bålpanna, og smak på bever, suppe og grillet fisk. Lenger nede, på Jernbanebrygga  finner du Mat fra hele verden. Prøv mat fra Sudan, Frankrike, Serbia, Eritrea og mye mer. Mat fra hele verden gir deg stor variasjon i mattradisjoner. Lukt og smak.

 

Hele programmet vårt finner du på www.mersmakiskien.no
Vi håper at du er glad og mett av mat og inntrykk når du går hjem etter å ha besøkt årets matfestival!

Program

Årets program kommer i juli/august. Matfestivalen Mersmak i Skien arrangeres 30. og 31. august.

Hvor er festivalen?

Matfestivalen Mersmak avholdes siste helgen i august hvert år i Skien. Skien er "hovedstaden" i Telemark. Byen ligger sentralt plassert på Østlandet.

Historie og bakgrunn

Hvorfor en matfestival i Skien? Mange hadde i flere år hatt ønsker om en matfestival i sentrum - en folkefest som er med på å sette Skien på festivalkartet.

Samarbeidspartnere

Her finner du alle våre sponsorer og samarbeidspartnere.

Administrasjonen i Mersmak

Vi som er ansatte i Mersmak.

Koordineringsgruppe

Det er stort engasjement for å gjennomføre Mersmak i Skien. Mer enn 30 entusiastiske personer fra privat, offentlig og frivillig sektor er involvert.