Om Festivalen

Velkommen til Mersmak i Skien!

Festivalen er Skiens folkefest og gjennomføres hvert å siste helg i august. 
Det summer av god stemning, glade ansikter, gode lukter og et enormt mangfold av smaker fra nær og fjern. 
Fra den første festival i 2010 og frem til 2019 har festivalen vokst seg til en kjær tradisjon for mange - både utstillere og gjester. Med rundt 100 utstillere og opp mot 50.000 gjester i løpet av de to dagene som festivalen varer, er det et yrende liv i Skien sentrum. Mange koser seg med god mat

 

Velkommen til Mersmak 2021!

Det blir ikke festival i sin vanlige form i år, men det planlegges for masse aktivitet og gode smaksopplevelser i Mersmak uka i Skien og resten av Telemark - siste uken i august! 

Bærekraft
Mersmak jobber også i 2021 under overskriften "Bærekraft med Mersmak - sammen om et mer bærekraftig Telemark". Hovedmålet med prosjektet er at festivalen skal inspirere til en mer bærekraftig framtid med utgangspunkt i mat og matopplevelser. 


Selve festivalen er gratis, men med Mersmakbåndet får du enda flere muligheter for gode tilbud rundt i hele byen i hele festivaluka. 

 

 

Programmet for festivalen  www.mersmakiskien.no
Vi oppdaterer programmet fortløpende etterhvert som utstillere og arrangementer kommer på plass. Du finner programmet på www.mersmakiskien.no

 

Hvor er festivalen?

Matfestivalen Mersmak avholdes hvert år i Skien. Skien er fylkeshovedstaden i det nye fylket Vestfold og Telemark og vi er stolte av å vise frem et stort mangfo…

Historie og bakgrunn

Hvorfor en matfestival i Skien? Mange hadde i flere år hatt ønsker om en matfestival i sentrum - en folkefest som er med på å sette Skien på festivalkartet.

Samarbeidspartnere

Her finner du alle våre sponsorer og samarbeidspartnere.

Administrasjonen i Mersmak

Vi som er ansatte i Mersmak.

Koordineringsgruppe

Det er stort engasjement for å gjennomføre Mersmak i Skien. Mer enn 30 entusiastiske personer fra privat, offentlig og frivillig sektor er involvert.